Професійний гіпс для форм - Keradur S4P 25кг (ЗАВОДСЬКА УПАКОВКА)
3 100 ₴
- В наявності
- Код: S4P
Keradur S4P - це міцний альфа-гіпс, розроблений для пресування керамічних форм для виготовлення посуду та черепиці методом рамного пресування. Keradur S4P - це найкращий компроміс між високою міцністю форми для тривалого терміну служби та хорошою проникністю для забезпечення ефективності виробництва
ПЕРЕВАГИ
+ Призначений для РАМ-прес
+ Висока міцність
+ Контрольоване розширення
ЗАСТОСУВАННЯ
Посуд, Черепиця
ТЕХНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
Співвідношення гіпсу до води
Співвідношення гіпсу до води (за вагою) 3,33:1
Співвідношення води до гіпсу (за вагою) 30%
Співвідношення гіпсу до водної суміші (за вагою) 100/30
Хімічні властивості
Хімічна назва Сульфат кальцію гемігідрат
Хімічний склад CaSO4 . 1/2H2O
Колір рожевий
Параметри схоплювання
Кільце Віка Текучість (см) 20 - 26
Початковий час схоплювання (хв) 19 - 26
Механічні властивості
Міцність на вигин (МПа) 11
Твердість по Брінеллю (МПа) 155
Міцність на сухий стиск (Мпа) 43
Фізичні властивості
Об'єм пор (%) 22%
Розмір частинок (% збереженої ваги) 0,04% при 200 мкм 6% при 90 мкм Насипна густина (кг/м³) 1200
Наведені технічні характеристики являють собою лише типові показники.
ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ
Рекомендоване співвідношення гіпсу до води становить від 2,90:1 до 3,33:1. Підготовка матриці : Підготовка матриці є ключовим моментом. Повітряна мережа повинна бути добре закріплена на каркасі. Відстань між кожною повітряною трубкою повинна бути постійною (~ 2 см між кожною). Повітряна сітка повинна бути розміщена на відстані ~ 2 см від робочої поверхні форми. Підготовка гіпсу: Під час роботи температура гіпсу і води повинна бути максимально близькою, в межах 15 - 20°C, оскільки температура гіпсу і води впливає на поведінку застигання. Рівномірно розбризкати воду по всій поверхні і дати вбратися протягом приблизно 2 хвилин. Залежно від інтенсивності роботи міксера та кількості, рекомендований час перемішування становить 6 - 12 хвилин. Перемішування можна починати з початку замочування. Щоб уникнути потрапляння повітря, бажано перемішувати під вакуумом. Температуру суміші слід вимірювати в кінці змішування. Найкраще контролювати підвищення тиску відповідно до підвищення температури. Після заливки у форму поміщають термометр. Як тільки температура підвищиться на 6-8°C, можна починати процес продувки. Тиск слід збільшувати на 0,5 бар кожні півхвилини до кожної хвилини. Після досягнення 5 бар, продувайте форму, поки вона не висохне, протягом мінімум півгодини. Процес продувки можна зупинити, коли на поверхні з'являться сухі ділянки (2 години). Форма повинна затвердіти протягом щонайменше 12 годин.
ПАКУВАННЯ ТА ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
Мішок 25 кг
Термін придатності (місяць) 3
ЗБЕРІГАННЯ
Гіпсові вироби не рекомендується зберігати надворі, так як вони можуть піддаватися впливу атмосферних явищ чи надмірної вологості. Поглинання вологи може призвести до зміни фізичних властивостей, включаючи зниження міцності гіпсу, а також подовження часу схоплювання. Гіпсові мінерали можуть впливати на поглинання вологи і змінювати фізичні властивості. Щоб захистити продукт під час використання, відкриті або частково використані мішки слід ретельно скласти і закрити. На кожному мішку проставляється дата, а запаси слід використовувати таким чином, щоб найстаріший матеріал використовувався першим.
Основні | |
---|---|
Колір | Рожевий |
Виробник | Caso |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Гіпс |
Стан | Нове |
- Ціна: 3 100 ₴